Jelpperi suomeksi
Jelpperi in english

← Tästä takaisin: Lisätietoja

Jelpperi usein kysyttyjä kysymyksiä

Askarruttaako jokin Jelpperi palvelussa? Ehkä sivustolta puuttuu jokin sinulle tärkeä informaatio?

Olen pyrkinyt tekemään Jelpperin sivuston mahdollisimman selkeäksi. Jos sinua vielä mietyttää jokin ja haluasit tietää lisää toiminnasta, alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Voit aina kysyä minulta palveluista, asennuksista, kiinnityksistä yms. Laita vain mailia tai täytä yhteydenottolomake, niin vastaan sinulle. Yhteydenotto ei velvoita sinua mihinkään.

Tekeekö Jelpperi myös hyvin pieniä töitä?

Kyllä Jelpperi tekee ihan päivittäin. Vaikka pelkän yhden ruuvin poraaminen seinään tai valaisimen kiinnitys, pieni korjaus yms. Joskus pienikin työ lisää kodin asumis- ja käyttömukavuutta.

Millaisella aikataululla Jelpperiltä saa palvelua?

Yleensä pyrin palvelemaan sinua kodin askareissa viikon tai kahden viiveellä. Otathan yhteyttä etukäteen ja tiedustelet aikataulua. Jos sinulla on akuutti työ, kysy rohkeasti jos ehtisin luoksesi mahdollisimman pian.

Hankitteko myös tarvikkeita ja tuotte ne tullessa?

Kyllä. Minulla kulkee mukana kaikki perustarvikkeet, mutta voin tehdä tarvikehankinnat ja tuoda erikoistarvikkeet mukanani.

Viettekö myös rakennusjätteen ja maalipöntöt mennessä?

Kyllä, jos näin sovitaan. En mielelläni jätä roskia jälkeeni esim. seinänmaalauksen tai tapetoinnin jäljiltä. Joskus voin ajatuksissani tai kanssasi rupatellessa unohtaa jotain pientä. Käytän Helsingin seudun ympäristöpalveluiden HSY Sorttiasemia jätepisteinä. Veloitan HSY:n hinnaston mukaisesti isommista jätteistä + 15-30min. lisäkulun riippuen sijainnista.

Lisäättekö hintoihin kilometrikorvaukset?

Lisäämme pienen veloituksen 17,90-27,90 € uudenmaan alueilla.

Jelpperillä tuntihinta on XX €, toisella toimijalla 35 €, miksi?

On tärkeää että vertailet hintoja ja saat selkeää infoa toimijan hinnoittelusta.

Onko toisella toimijalla mahdollisesti minimiveloitus 2 tuntia? Veloittaako toinen toimija seuraavasta alkavasta tunnista kokonaisen tunnin? Miten hän veloittaa matkakulut?

Suomessa yrittäjä maksaa laskuttamastaan summasta keskimäärin n. 50 % veroa eli alv. 24 % + elinkeinovero. Lisäksi on muut kulut kuten YEL-vakuutukset, vastuuvakuutukset, tapaturmavakuutukset, kalusto- ja ajoneuvovakuutukset, sekä kaluston sekä ajoneuvon käytöstä syntyvät polttoaine- ja huoltokulut.

Jos huomaat alalla toimijoilla merkittävästi edullisempia hintoja, tällöin usein kaikkia maksuja ei ole ehkä hoidettu huolellisesti tai ajallaan.

Lisäksi emme veloita matka-aikaa kohteeseen. Teemme myös ripeästi töitä, jolloin käytämme ajan tehokkaasti hyödyksi.

Veloitatteko aina yhden tunnin?

Kyllä. Veloitamme aina ensimmäisen tunnin työstä. Tämän jälkeen edullisesti
15 min. jaksoissa, jolloin et maksa kokonaisista tunneista tai puolikkaista tunneista. Tämä on sinulle edullisinta ja selkeintä.

Miten Jelpperin palvelun voi maksaa?

Voit maksaa pankki- tai luottokortilla, käteisellä ja Jelpperi -lahjakortilla.

Jelpperi maksutavatJelpperi maksukortit

Minulla on myös IF-vastuuvakuutus.